MENIU

Bărbatul de piatră din zodiac. Nu îl înduplecă nimeni

Atitudinea unei persoane ţine, în primul rând, de caracteristicile personalităţii ei. Avem de-a face cu tot felul de oameni, cu temperamente variate, cu atitudini care ne plac sau nu. Iubim bărbaţii calzi, deschişi, iubitori, însă orice monedă are reversul ei.

Există în zodiac un tip de bărbat încăpăţânat şi destul de rigid. Află care este acesta!

Taurul, cel mai rigid bărbat din zodiac!

Taurul este semn de pământ, ocrotit de planeta Venus, care semnifică armonie, iubire, frumuseţe.

Taurii sunt cunoscuţi pentru stabilitatea şi siguranţa în acţiunile lor. De aceea, putem întâlni cazuri unde chiar un bărbat în zodia Taur este numit să păstreze securitatea într-un loc.

Totodată, aceeaşi securitate îl poate face să fie materialist şi lacom. De fapt, Taurul este unul dintre cele mai materialiste semne ale zodiacului.

Taurii îşi asumă angajamentele pe care le fac într-o relaţie unde pot fi răbdători, de încredere, buni şi iubitori. Dar, pe de altă parte, pot fi şi posesivi, foarte emoţionali,indulgenţi cu ei înşişi şi geloşi.

Se spune că Taurii au o personalitate inflexibilă, irascibilă şi foarte încăpăţânată.

Bărbatul din această zodie nu se descoperă atât de uşor, având mai degrabă o atitudine rezervată, conservatoare, introvertită.

Acest tip de bărbat se află la două extreme, respectiv una calmă, răbdătoare, şi una care se transformă într-un vulcan dacă îl superi.

Mai multe pe Divahair.ro. 

Mai multe articole despre:
taur horoscop zodii