MENIU

Astrologul Minerva, despre ce ne rezervă astrele în perioada următoare. Care sunt semnele zodiacale norocoase sub lună nouă

Astrele ne vor da mari bătăi de cap în perioada următoare. Luna Nouă în Rac se va produce, mâine, iar asta înseamnă haos, atrag atenția astrologii! Începând de mâine, 20 iulie, anumite zodii vor trece prin schimbări majore ce pot avea efecte îndelungate. Astrologul Minerva ne-a dezvăluit cele mai importante previziuni astrale. 

Berbec
Pentru ei aspectele financiare ar putea arata destulă zbatere. Unele avantaje vin cu siguranta, dar orice castig ar putea veni cu ceva muncă in plus.

Taur
Pentru taur, un SMS sau apelurile telefonice aduc vesti bune de departe. Ar trebui sa te pregatesti pentru un nou loc de munca.

Gemeni
Mergem mai departe la GEMENI, situația financaiara s-ar putea sa fie cat de cat stabila. După amiezile ai putea contacta diverse persoane pentru sfaturi sau consiliere.

Rac
Mergem la Rac, ar putea sa intre cineva in campul tau vizual, daca nu lucrezi, esti in cautare de job, fii pregatit pentru ca oferte vor veni.

Leu
LEII sunt vizati primii, la voi vor veni recompensele financiare. Ai nevoie de liniste si ai nevoie de o perioadă sa-ti reincarci bateriile.

Fecioară
Fecioara se gandeste de 10 ori inainte de a taia odata. Ei sunt destul de obositi si ar putea sa-si doreasca mai mult ca niciodata cateva zile sa se odihneasca. Câteva zile in care sa uite de tot si de toate, chiar sa calatoreasca eventual.

Balanță

Sunt foarte indragostite unele balante, trebuie sa fie foarte atente la acest aspect. Nu stiu cand pot pomeni ca se si casatoresc.

Scorpion
Ei se simt acum energici, atragatori si unii prieteni i-ar putea aduce pe o noua cale, o alta forma de manifestare a eului, sa descopere ce ar vrea ei sa faca.

Săgetător
Sunt la un pas sa declanseze diverse conflicte. Daca n-are un loc de munca, atentie, nu vei gasi in următoarea luna, o luna si jumatate.

Capricorn
Pentru ei, in perioada următoare, sanatatea ar trebui sa fie pe primul loc. În următoarea luna, o luna si jumătate ei ar trebui sa fie foarte atenti la metabolism, în general.

Vărsător
Varsatorul, ca si geamanul, trebuie sa fie motivat sa facă un lucru. Și face un lucru care-i place. Multi varsatori isi gasesc acum calea.

Pești
Conceptia, deci arta pentru acesti oameni, va vorbi. Libertatea de sine pentru ei sa faca ceea ce le place, e cel mai bun lucru.

Mai multe articole despre:
horoscop minerva