MENIU

Astrolog: Patru zodii sunt avantajate de alinierea planetelor

Începând cu data de 20 ianuarie, pe cer avem o fotografie interesantă. Astrolog Daniela Simulescu explică cum sunt influenţate zodiile în această perioadă şi care sunt cele 4 semne avantajate.

Cinci planete din sistemul nostru solar sunt așezate astfel încât să formeze o diagonală. Este vorba de Mercur, Venus, Marte în Scorpion, Saturn și Jupiter. Nu este vorba de o aliniere propriu-zisă, ci de o așezare specială care poate fi văzută cu ochiul liber în anumite zone. Deși acest fenomen se întâmplă rar (ultima data am avut parte de o asemenea diagonală în perioadă 2004-2005), nu are o influența aparte asupra omenirii. Adică nu este un aspect astrologic cu o încărcătură specială, spune Astrolog Daniela Simulescu.
 
Cele cinci planete sunt poziționate în patru dintre zodii (Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn), iar acestea vor resimți în această perioadă diverse modificări la nivel mental, dar și energetic. 

Fecioarele au de câteva luni diverse oportunități, Capricornii se gândesc la tot felul de planuri, Scorpionii sunt foarte curajoși și ambițioși, iar Săgetătorii trec prin diverse schimbări personale.
 
Cu alte cuvinte, zilele acestea, trei dintre elemente (foc, pământ și apa) se îmbină armonios astfel încât să ne ofere determinarea și răbdarea necesare unui nou episod din viață noastră.

Mai multe articole despre:
influenţă zodii alinierea planetelor