MENIU

Un student de 22 de ani, dispărut fără urmă, găsit mort în maşina sa, după 45 de ani, în SUA

Sursa foto: Twitter

Un student de 22 de ani, dispărut fără urmă pe 27 ianuarie 1976, a fost găsit mort în propria sa maşină. După 45 de ani, unul dintre cele mai ciudate cazuri de dispariţie a fost rezolvat.  

Kyle Clinkscales, student la Universitatea Auburn, a fost văzut ultima dată în noaptea de 27 ianuarie 1976, când și-a părăsit orașul natal LaGrange, Georgia, pentru a se întoarce în campus cu un Ford Pinto din 1974, a declarat șeriful din Troup County, Georgia, James Woodruff, la o conferință de presă de miercuri, la o zi după după ce a fost făcută descoperirea, relatează CNN.

Tânărul de 22 de ani nu a mai ajuns niciodată la școala din Alabama. De atunci nu a mai fost văzut nici el, nici mașina lui.

„Timp de 45 de ani, l-am căutat pe Kyle și mașina lui. Am urmărit sute de indicii și nu am avut niciodată vreo dezvoltare substanțială din acești indicii”, a spus șeriful Woodruff.

Marți, cineva a sunat la 911 pentru a raporta că a văzut ceea ce părea a fi o mașină într-un pârâu de lângă Drumul Județean 83, la aproximativ o milă de Drumul Județean 388, a declarat maiorul Terry Wood de la Departamentul Sheriffului din Chambers County, Alabama.

Partea superioară a mașinii era complet ruginită, dar autoritățile au descoperit un portofel, cărți de credit, actul lui Clinkscales și mai multe oase.

Woodruff a mai spus că nu este încă clar cum a murit Clinkscales, adăugând: „A fost ucis și lăsat acolo? A fugit de pe șosea și s-a prăbușit acolo? Este ceva ce sperăm să descoperim, dar au trecut 45 de ani”.

Tatăl studentului a murit în 2007, iar mama lui a murit anul acesta, fără ca vreodată să afle ce s-a întâmplat cu fiul lor, care era unicul copil.

„Mama a sperat mereu că se va întoarce acasă. A fost întotdeauna speranța noastră că îl vom găsi pentru ea, înainte de a muri. Doar faptul că sperăm că l-am găsit și mașina îmi aduce un oftat de ușurare”, a mai spus şeriful.