MENIU

S-a trezit legată, în sicriul de carton, sub pământ. Coșmarul devenise realitate. Ce a urmat

O femeie din Polonia a trăit un coșmar parcă desprins din filmele horror. Povestea s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani. 

Michelina Lewandoska o poloneză emigrată în Marea Britanie, s-a trezit sub pământ, legată și băgată într-o cutie mare de carton - un scenariu aproape imposibil de imaginat.

"Am crezut că viața mea s-a sfârșit", a spus femeia.

Ce se întâmplase? Logodnicul Michelinei, Marcin Kasprzak, a decis că s-a săturat de iubita lui și, împreună cu un amic, a încercat să scape de ea.

Mai întâi au folosit o armă cu șocuri electrice pentru a o pune la pământ. Au continuat apoi să o electrocuteze până când tânăra și-a pierdut cunoștința.

S-au gândit o vreme ce să facă, înainte de a decide să o îngroape de vie, într-o cutie de carton.

În mod incredibil, Michelina și-a folosit inelul de logodnă pentru a-și tăia legăturile. Apoi, cu ultimele puteri, a reușit să iasă la suprafață.

"M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute să supraviețuiesc, ca să mă întorc la copilul meu", a povestit mai târziu Michelina, cureferire la fiul ei de 3 ani.

Tânăra a rămas cu probleme după înfricoșătoarea întâmplare - întâmpinând dificultăți la mers sau la respirat săptămâni bune. Pe baza mărturiilor sale însă, fostul logodnic și prietenul acestuia au fost condamnați la 20 de ani de închisoare.

Mai multe articole despre:
Marea Britanie Michelina Lewandoska