MENIU

Omul Rusiei din regiunea ucraineană Herson a murit subit. Declarația cu care a ȘOCAT lumea: "Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit"

Kirill Stremusov/ Captură video

Șeful adjunct al administrației regiunii Herson, Kirill Stremusov, numit de Rusia în funcție, a murit, miercuri, în ceea ce pare a fi un accident rutier, conform autorităților ruse, citate de agenția Interfax.

„Kirill Stremousov, viceguvernator al regiunii Kherson, a murit. Informația este exactă, o știu personal. Un accident. Circumstanțele – mai târziu”, a declarat șefa organizației non-profit „Good of the World – Voluntarii din Crimeea”, într-un mesaj pe canalul de Telegram.

Informația a fost confirmată și de administrația regională din regiunea anexată ilegal de ruși în această toamnă. 

Kirill Stremousov, un oficial instalat de ruși în regiunea Herson, a devenit cunoscut publicului larg după ce a lansat în spațiul public un mesaj video absolut halucinant potrivit căruia întreaga lume "este pământ rusesc".

Printre înșiruirile lipsite de sens făcute la mijlocul lunii octombrie de șeful adjunct al administrației instalate de forțele de invazie ale Rusiei în regiunea ucraineană se numărau și Bucureștiul, alături de alte capitale europene.

"Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit!", afirma Stremousov.