MENIU

Incident incredibil în Portugalia: Un oraș a fost inundat de vin roșu - Momentul în care peste 2 milioane de litri se revarsă pe străzi - VIDEO

Incident incredibil în Peninsula Iberică! Un râu de vin roșu de peste două milioane de litri a inundat un mic oraș din Portugalia.  

 

Un producător de vin a reușit să „vopsească” un întreg oraș din Portugalia în vin roșu. Incidentul incredibil s-a produs în orășelul São Lourenco do Bairro după ce din două din cisternele sale s-au vărsat accidental 2,2 milioane de litri de vin pe străzi. 

Localnicii au privit înmărmuriți cum vinul a străbătut străzile orașului, relatează Daily Mail. Cantitatea de vin ar fi fost aproape suficientă pentru a umple o piscină olimpică, au spus oamenii.

 

 

A fost declarată și o alertă locală de mediu de autoritățile orașului. Astfel a fost deviat cursul vinului revărsat pentru a evita contaminarea râului Certima din apropiere. A intervenit Departamentul de pompieri din Anadia, iar vinul a ajuns într-un final pe câmp.

Distileria Levira, ale cărei cisterne au cedat duminică și au produs inundarea cu vin roșu a străzilor din orășelul São Lourenco do Bairror, a anunțat că își asumă responsabilitatea și a promis că va curăța tot și va plăti pagubele.