MENIU

Incendiu DEVASTATOR într-un club din Rusia. 15 oameni au murit, 200 de persoane evacuate - VIDEO

Un incendiu devastator a mistuit un club de noapte din Rusia, iar procuratura regională a anunțat sâmbătă dimineață că 13 oameni au murit. Ulterior, potrivit „Komsomolskaia Pravda”, numărul morților a crescut la 15.

Apelul despre izbucnirea incendiului din cafeneaua Poligon de pe strada Nikitskaia a fost primit pe 5 noiembrie, la ora 2:37, ora Moscovei, zona cuprinsă de flăcări a fost de 3.500 de metri pătrați.

Incendiul a izbucnit în jurul orei trei și jumătate dimineața. Un număr mare de oameni se aflau în cafenea în acel moment; 250 de persoane au fost evacuate, potrivit Timpulmd si Nexta.

Incendiul a provocat prăbușirea acoperișului pe o suprafață de 3.500 de metri pătrați.

 
 

Cauza incendiului, potrivit rapoartelor preliminare, ar putea fi utilizarea de materiale pirotehnice – unul dintre vizitatori a folosit un pistol de semnalizare. Bărbatul este acum căutat.

Comitetul de anchetă a deschis un dosar penal în temeiul articolului privind provocarea morții a două sau mai multe persoane din neglijență

Ulterior, alte trei persoane au necesitat îngrijiri medicale la camera de urgență. După acordarea asistenței medicale necesare, li s-a permis să plece acasă. La stingere au fost implicate 50 de persoane și 20 de unităţi de echipamente.

 

 

 

 

 
Mai multe articole despre:
incendiu rusia morti razboi putin ucraina