MENIU

FOTO. Donald Trump a votat în Manhattan. Ce s-a întâmplat acolo, când a intrat în secţia de vot

Donald Trump a votat, alături de soţia sa, la o secţie de vot în New York, în jurul orei 18.00, ora României. Candidatul republican a fost huiduit când a intrat în clădire, iar ulerior, imagini difuzate de CNN îl surprind pe candidatul republican la preşedinţie în timp ce urmărea cu cine vota soţia sa.      

La intrarea în secţia de votare, Donald Trump fusese huiduit de zeci de trecători au strigat "Pleacă!" Pe de altă parte, doua femei au fost arestate marti, la o sectie de vot din New York unde urma sa voteze candidatul republican Donald Trump, dupa ce s-au afisat topless, cu mesaje scrise cu marker negru pe piept si pe spate, scrie The Guardian.

Reamintim: Zi crucială, astăzi, pentru Statele Unite, unde aproape 200 de milioane de cetăţeni cu drept de vot aleg cine le va conduce destinele în următorii patru ani. Primele secţii de votare s-au deschis, dar mulți alegători au votat deja anticipat în ultimele săptămâni: în jur de 46 de milioane. Liderul de la Casa Albă este ales prin vot indirect, iar lupta importantă se dă într-o serie de state cheie. 

Mai multe articole despre:
alegeri măsuri anunţ decizii Donald Trump