MENIU

Este fotografia zilei în Bulgaria. Angela Merkel îi explică lui Boiko Borisov cum se poartă masca

Este fotografia zilei în Bulgaria. Cancelarul Germaniei - Angela Merkel îi atrage atenția premierului bulgar că nu poartă masca în mod corespunzător, la reuniunea de la Bruxelles, acolo unde s-au întâlnit pentru un Summit la care vor negocia bugetul UE și fondul relansării economice.

Ce îi spune Merkel lui Borissov? Mulți s-au întrebat, datorită popularității crescânde a unei fotografii de la întâlnirea liderilor europeni de la Bruxelles, care a început vineri. Poza îl arată pe cancelarul german Angela Merkel arătând spre nasul premierului Boyko Borissov, care a salutat-o la cot, scriu cei de la offnews.b.

Susținerea cotului a devenit un salut comun în contextul pandemiei de coronavirus - în loc să strângă mâinile, tot mai mulți lideri politici sunt fotografiați la ședințele oficiale salutându-se cu cotul.

Gestul lui Merkel, însă, nu are nicio legătură cu salutul. Mai degrabă, exprimă altceva. Amândoi poartă măști, dar ea o poartă corect, premierul Bulgariei nu. În mod corespunzător, masca trebuie să acopere nu numai gura, ci și nasul - așa cum au spus în mod repetat medicii.

Mai multe articole despre:
merkel borisov