MENIU

Cunoscuta actriță americană Sandra Bullock, în doliu - Bryan Randall, care i-a fost alături în ultimii ani a murit, după o boală cumplită

Cunoscuta actriță americană Sandra Bullock este în doliu. A murit cel care i-a stat alături în ultimii ani, după o boală necruțătoare. 

 

Bryan Randall, partenerul actriţei americane Sandra Bullock, a murit la vârsta de 57 de ani. El suferea de trei ani de scleroză laterală amiotrofică (ALS).

Bryan Randall a încetat din viaţă sâmbătă, a anunţat familia lui pentru revista People.

"Bryan a ales să-şi păstreze privată lupta cu ALS şi aceia dintre noi care l-am iubit am făcut tot posibilul să-i onorăm dorinţa", a afirmat familia lui pentru People.

"Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiţi şi asistentelor extraordinare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-şi adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră", a mai spus familia lui Randall.

Randall, un fotograf profesionist, a cunoscut-o pe Sandra Bullock în 2015, fiind angajat pentru ziua de naştere a fiului ei, Louis, care are astăzi 13 ani.

Bryan Randall și Sandra Bullock au apărut rar în public şi şi-au păstrat relaţia în mare parte departe de lumina reflectoarelor.

La doi ani după ce s-au cunoscut, în 2017, cei doi au adoptat o fetiță, Laila, care are acum 11 ani.  

"El este exemplul pe care mi-aş dori să-l aibă copiii mei", a afirmat Bullock în 2021 în emisiunea "Red Table Talk.

"Nu sunt întotdeauna de acord cu el şi el nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar şi atunci când nu sunt de acord cu el", a mai spus actriţa.

Cei doi copii, Louis și Laila, erau foarte atașați de Bryan Randall, potrivit mărturiilor cunoscuților familiai Sandrei Bullock. Cei doi copii au acum, 13 ani și 11 ani.

„Copiii îl consideră pe Bryan tatăl lor, iar el îi numește copiii lui. Sunt o familie fericită”, relata o cunoștință din cercul lor de prieteni.