MENIU

Aterizare de urgenţă în Honduras! În avion se aflau şi componenţi ai echipei olimpice de fotbal

Un avion în care se aflau componenţi ai echipei olimpice de fotbal din Honduras a aterizat de urgenţă, vineri, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Tegicugalpa, din cauza unei defecţiuni, informează Marca.

Avionul, care circulă pe ruta Tegucigalpa - San Pedro Sula, a decolat de pe aeroportul internaţional Toncontin, dar după scurt timp a intervenit o defecţiune, ceea ce i-a determinat pe piloţi să hotărâscă să se întoarcă la Tegucigalpa, unde aeronava a aterizat de urgenţă, scrie News.ro.

"Ne-am speriat în aer, dar suntem cu toţii bine. Ne pregătim în continuare pentru Rio", a scris pe Twitter antrenorul echipei olimpice, Jorge Luis Pinto.

În avion se mai aflau fotbaliştii Oscar Salas, Bryan Ramirez şi Kevin Alvarez şi Amado Guevara şi Gilberto Arenas, membri ai stafului tehnic. După incident, fotbaliştii şi cei trei membri ai stafului tehnic au călătorit la San Pedro Sula pe cale terestră. De acolo, echipa va pleca duminică în Brazilia, unde va participa la turneul olimpic de fotbal.

 

Mai multe articole despre:
avion Honduras