MENIU

Anunţ devastator pentru Liam Neeson, interzis la New York

Liam Neeson

Anunţ devastator pentru Liam Neeson, premiera newyorkeză a celui mai nou film în care apare celebrul actor irlandez a fost anulată, cu puţin înainte de a începe. Motivul este uriaşului scandal provocat chiar de Neeson. care a mărturisit că a vrut să omoare o persoană de culoare pentru a răzbuna violarea unei apropiate. 

Anunţ devastator pentru Liam Neeson

Remarcile în cauză au fost făcute în timpul unui interviu acordat publicaţiei The Independent şi publicat luni. În acesta, actorul a povestit cum, cu ani în urmă, după ce a aflat că o prietenă a fost violată, a umblat pe străzi sperând să fie abordat de o persoană de culoare pentru a o putea omorî, informează DPA.

Este adevărat, actorul a invocat episodul tocmai pentru a sublinia căt de greşit pot gândi oamenii.  "Este oribil oribil, când mă gândesc retrospectiv că am făcut asta. Răzbunarea nu duce decât la răzbunare, la mai multe crime, iar Irlanda de Nord este o dovadă a acestui lucru", a adăugat Neeson în interviu, citat de Agerpres.

Revolta stârnită de aceste declaraţii a fost rapidă, mulţi vorbind despre rasismul exemplificat de povestirea lui Neeson.

Marţi, în cadrul emisiunii "Good Morning America" de pe postul ABC, actorul a respins acuzaţiile de rasism. "Nu sunt rasist! Dacă ea ar fi spus un irlandez, un scoţian, un britanic sau un lituanian ştiu că aş fi avut aceeaşi reacţie", a explicat el.


Mai multe articole despre:
Liam Neeson anunt devastator