MENIU

Adevărul din spatele unei crime terifiante. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat cu băiatul de 13 ani care a mers în vizită la tatăl său

Oamenii legii au descoperit adevărul la 12 ani după crima care a șocat întreaga lume. Un copil de 13 ani a avut parte de o moarte crudă, însă nimeni nu știa cine este criminalul. Urmează informații cu un puternic impact emoțional.

În anul 2012, pe 18 noiembrie, adolescentul Dylan Redwine a fost așteptat de tatăl său, Mark Redwine, în aeroport. El și fratele său urmau să petreacă timp alături de tatăl lor de Ziua Recunoștinței. Bărbatul își putea vedea fiii după decizia instanței de a-i primit în weekend. Atunci a fost ultima oară când minorul a fost văzut în viață.

Mama băieților și-a dat fiul dispărut a doua zi. Ea se afla în plin proces de divorț cu tatăl lor, dar și de custodie.

Dylan a fost ucis de propriul tată

După perioade intense de căutări, anchetatorii i-au găsit capul deprins de corp, lângă casa lui Mark.

Individul s-a implicat în căutările fiului său, iar după descoperirile făcute de oamenii legii a negat orice legătură. În urma investigațiilor făcute a fost numit drept principalul suspect în cazul morții fiului său și a fost arestat în 2017.

Conform anchetatorilor, bărbatul și-a ucis copilul într-un moment de furie și răzbunare. Băiatul și fratele său ar fi găsit în laptop-ul tatălui imagini compromițătoare cu el, în ipostaze sexuale. Bărbatul ar fi travestit și s-ar fi pozat în timp ce purta un scutec într-un cadru intim alături de partenerul său.

Fratele mai mare al victimei consideră că acesta este motivul crimei, deoarece băiatul voia să-și confrunte tatăl. Rămășițele parțiale ale lui Dylan au fost găsite în iunie 2013, în timpul unor lucrări de construcție desfășurate în apropierea locuinței lui Mark Redwine. Capul copilului a fost găsit abia la sfârșitul anului 2015, la aproximativ 3 kilometri de locul în care fusese descoperit trupul.

Potrivit medicilor legiști, Dylan ar fi decedat din cauza unei fracturi craniene. Bărbatul a primit 48 de ani de închisoare în octombrie 2021, însă susține că este complet nevinovat.