MENIU

Actrița Marion Ramsey, celebră din seria de filme „Academia de Poliție”, a decedat la 73 de ani

Marion Ramsey, actriță ce a cunoscut consacrarea în rolul ofițerului Laverne Hooks, în seria de filme „Academia de poliție”, a murit joi la Los Angeles la vârsta de 73 de ani, potrivit unei declarații trimise către CNN de la managerul Roger Paul. Momentan nu este cunoscută cauza decesului.

„Marion era de o bunăvoință și o lumină pătrunzătoare care umpleai instantaneu orice încăpere la sosirea ei. Lumina ei este deja simțită de cei care au cunoscut-o bine. Ne va fi dor de ea și o vom iubi mereu", se mai arată în comunicat, scrie CNN.

Marion Ramsay este cunoscută şi îndrăgită de fani pentru interpretarea personajului Laverne Hooks din „Academia de Poliţie/ Police Academy”. În plus, ea a avut o carieră importantă pe Broadway.

Născută în Philadelphia, în 1947, Ramsay şi-a început cariera în teatru. A jucat în spectacole ca „Hello, Dolly!”, „Grind”, „Eubie!” şi „Dreamgirls”, transpus apoi în film.

Cariera ei în film şi televiziune a demarat odată cu apariţia în sitcomul „The Jeffersons”, în 1976. Ea a jucat apoi în şase filme „Academia de Poliţie”.

Mai târziu, în cariera sa de televiziune și film, a avut apariții la show-urile pentru înot pentru adulți „Robot Chicken” și „Tim and Eric Awesome Show, Great Job!

În 2015, s-a reunit cu vedetele din „Academia de Poliție” Steve Guttenberg și Michael Winslow în filmul „Lavalantula” și continuarea sa „2 Lava 2 Lantula!” anul urmator. Rolul ei final a fost în filmul indie din 2018 „Când cânt”. Ea a supraviețuit celor trei frați ai ei.