MENIU

Accident cumplit în Albania. Un autobuz cu pelerini a luat foc. Două femei au murit

Accident cumplit în Albania. Un autobuz cu pelerini a luat foc. Două femei au murit

Două femei, care făceau parte dintr-un grup de pelerini creştin-ortodocşi, au murit vineri în Albania, după ce autobuzul în care se aflau a luat foc pe o şosea la nord de capitala Tirana, a anunţat poliţia albaneză, adăugând că alte unsprezece persoane au fost rănite.

Autobuzul, cu 31 de femei la bord de religie creştin-ortodoxă, plecase din oraşul Vlora (sudul Albaniei) şi se îndrepta spre Shkodra (nord-vestul Albaniei), informează Le Figaro online.

Vehiculul a luat foc la aproximativ treizeci de kilometri nord de Tirana, potrivit poliţiei, care a deschis o anchetă pentru a determina cauza incendiului, potrivit Mediafax.

Deşi pompierii au intervenit de urgenţă, două pasagere au murit, una în interiorul autobuzului, iar alta, în timp ce era transportată la spital.

Potrivit unui comunicat al Bisericii Ortodoxe din Tirana, aceste femei se îndreptau spre nordul ţării în cadrul unui pelerinaj. Cele unsprezece femei rănite, dintre care nouă grav, au fost transportate cu ajutorul elicopterului la un spital din Tirana.

Mai multe articole despre:
incendiu autobuz Albania