MENIU

EXCLUSIV | Imagini nemaivăzute cu Michael Jackson, ASCUNSE timp de 45 ani, făcute publice

Exclusiv online | În acest weekend, se împlinesc 8 ani de la decesul lui Michael Jackson. Cu acest prilej, www.realitatea.net face o reverenţă în memoria marelui cântăreţ şi le oferă cititorilor, în premieră, câteva imagini nepublicate cu legendarul artist

 

De: Cristian Otopeanu


În 1964, la numai 6 ani, un puşti de culoare îşi făcea debutul în lumea muzicală. Se numea Michael Joseph Jackson şi cânta, alături de frații săi, în formația The Jackson 5.

În decurs de 7 ani, Michael Jackson a trecut de la stadiul de copil-minune la cel de idol al tinerilor. Avea numai 12 ani când a decis să încerce o carieră solo, însă totul s-a făcut treptat, el cântând în paralel şi cu cei patru fraţi ai lui, Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon.

1972 a fost anul în care Michael Jackson şi-a lansat primul album solo, intitulat "Got To Be There". Se întâmpla în luna ianuarie, dar toate melodiile fuseseră înregistrate în studio în urmă cu câteva luni. Albumul de debut a avut vânzări colosale pentru puştiul care la acel moment avea 13 ani. Peste trei milioane de discuri au fost vândute în toată lumea.

Tot în 1972, dar în august, a fost lansat al doilea album solo al lui Michael Jackson, "Ben". Succesul a fost colosal, depăşind clar primul album: aproape 5 milioane de discuri s-au vândut în toată lumea. În acel moment, Michael Jackson era încă membru al trupei The Jackson Five.

Acesta este contextul în care au fost realizate fotografiile pe care www.realitatea.net vi le oferă acum în premieră. Aceste imagini, realizate pe 18 iulie 1972, la Chicago, nu au fost publicate niciodată. Ele se află în posesia site-ului realitatea.net, care a decis să le scoată la lumină după 45 de ani, pentru ca fanii lui Michael Jackson, şi nu doar ei, să le poată savura.

Cele două imagini rare provin de pe negativul original, format 35mm şi îl surprind pe Michael Jackson cântând LIVE, pe scenă, alături de trupa The Jackson 5. Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!

Supranumit Regele pop-ului, Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unui stop cardiac, cauzat de o intoxicaţie gravă cu propofol, un anestezic puternic, utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu acceptul şi complicitatea doctorului Conrad Murray.

 

 

 

 

.