MENIU

Zodiile care încep anul 2017 cu stângul. Nici nu ştiu ce le aşteaptă! Topul ghinioniştilor

Zodiile care încep anul 2017 cu stângul. Nici nu ştiu ce le aşteaptă! Topul ghinioniştilor

Cu toate că 2017 va fi un an favorabil pentru ei, nu se poate spune același lucru și despre începutul Anului Nou. Patru din cele 12 zodii ale horoscopului vor întâmpina obstacole în primele zile ale anului viitor.

Află dacă te numeri printre ghinioniști:

Taur

Astrologii susțin că atât în casa iubirii, cât și în cea a familiei ghinionul își face loc pentru o perioadă scurtă de timp în viețile Taurilor. Din fericire, acest lucru nu va dura prea mult. Mai exact, este vorba doar despre primele trei zile din 2017, apoi planetele se vor alinia frumos, iar Taurii vor avea un an excelent.

Balanță

Noaptea dintre ani este un prilej de bucurie pentru toată lumea, însă nu și pentru nativii din zodia Balanță. Fie că este vorba despre un accident vestimentar sau de o ceartă cu o persoană împortantă, astrele nu s-au aliniat pentru ei. Din fericire, această perioadă nefastă va dura doar câteva zile.

Capricorn

Acordă atenție sănătății și nu sări peste analizele uzuale. Încearcă să ai o dietă echilibrată și bea ceaiuri din plante medicinale, dacă nu vrei să ai parte de probleme neplăcute în noaptea dintre ani, scrie unica.ro.

Săgetător

Ghinionul este și companionul Săgetătorilor la începutul 2017. Acești nativi vor fi neîndreptățiți, așa că ar fi indicat să confrunte această situație, chiar dacă vor fi afectați. Din fericire, lucrurile vor intra în normal de pe 5 ianuarie.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 2017