MENIU

Zece tehnici pentru bărbați ca să reziste mai mult în pat

Un bărbat rezistă într-o partidă de sex, conform studiilor, între 5 şi 10 minute. 71% dintre bărbaţi sunt nemulţumiţi de această performanţă şi şi-ar dori să poată rezista mai mult. 

Editorii revistei americane Mens Health le propun 10 strategii pentru a rezista mai mult în pat celor nemulţumiţi.

1. Exersează masturbându-te

Nu este ceva ruşinos, este important să te masturbezi pentru a-ţi cunoaşte mai bine limitele. Mai mult de atât, specialiştii recomandă masturbarea cu gândul la persoana dragă. Poţi să te masturbezi până aproape de momentul în care simţi că urmează să ejaculezi şi să te opreşti înainte de a se petrece inevitabilul. Menţine astfel erecţia 15 minute. Prin exersare vei dobândi mai multă rezistenţă.

2. Strânge

Dacă te-ai “încins” prea tare în timpul sexului şi simţi că iarăşi vei termina mai repede decât ţi-ai dorit, opreşte-te pentru o clipă şi strânge penisul. Dacă vei pune presiune pe uretră, vei împinge sângele în afara penisului şi vei stopa pentru moment ejacularea.

3. Evaluează

Procesul sexual trece prin mai multe faze. Este bine să identifici în care moment te afli pentru a nu parcurge prea repede toate etapele. Încearcă să dai o notă de la 1 la 10 excitării tale. Încearcă să rămâi cât mai mult undeva la 7.

4. Sexerciţii

Exerciţiile de tip Kegel ajută la întărirea muşchilor responsabili cu controlul ejaculării. Dacă te obişnuieşti să controlezi încordarea acelor muşchi ai ocazia să aplici exerciţiile şi în timpul sexului.

5. Insistă mai mult la intrarea în vagin

Presează cu penisul clitorisul partenerei, insistă mai mult cu penetrarea la intrarea în vagin, încearcă să faci mişcări nu foarte ample atunci când simţi că eşti aproape de a avea orgasm însă nu vrei ca acest lucru să se petreacă.

6. Gentleman

E important să fii gentleman în faţa unei doamnei sau domnişoare, cu atât mai mult că este vorba de partenera ta. Şi aici nu vorbim despre a o lăsa să intre prima pe uşă. Concentrează-te în timpul partidei de sex ca ea să atingă orgasmul. După acest moment te vei simţi uşurat şi nu vei mai avea presiunea psihologică a faptului că ar putea fi nemulţumită.

7. Poate eşti prea stresat

Un studiu recent arată că 73% dintre bărbaţii care sufereau de ejaculare precoce s-au vindecat sau au înregistrat îmbunătăţiri după ce au luat Prozac. Întreabă-ţi medicul dacă este necesar să faci şi tu un astfel de tratament.

8. Încearcă-ţi norocul şi a doua oară

Dacă totuşi eşti nemulţumit de performanţele pe care le-ai avut într-o primă partidă de sex, nu te da bătut. Cei mai mulţi bărbaţi rezistă mult mai mult la o a doua partidă în aceeaşi seară. Rămâi treaz, dedică suficient timp preludiului şi vei avea surprize plăcute.

9. Las-o pe ea să preia conducerea

Când partenera este cea care stă deasupra, penisul este mai puţin stimulat. Roagă-o să se mişte încet la început şi vei vedea că poţi rezista mult mai mult în această poziţie. În plus, îi faci şi ei plăcerea de a prelua conducerea.

10. Nu te gândi la orgasm

Fie că e vorba despre orgasmul tău sau al ei, important este să nu te gândeşti prea mult la asta. Nu face un scop în sine din orgasm. Cu cât îi dai mai multă atenţie, cu atât se va lăsa aşteptat mai multă vreme.

Sursă: doctorulzilei.ro

Mai multe articole despre:
sex tehnici durata durata sexului