MENIU

Vremea 11 septembrie. Temperaturi crescute în cea mai mare parte din țară - În ce zone vor fi precipitații

Veste bună de la meteorologi: un sfârșit de săptămână călduros. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade.

Sâmbătă, vremea se va menţine frumoasă şi se va încălzi uşor în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade. Izolat, dimineaţa, în nord şi în centru vor fi condiţii de ceaţă, cu precădere pe văi şi în depresiuni.

Vremea în București - 11 septembrie 2021

În Capitală, vremea se va menţine frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

Vremea la munte - 11 septembrie 2021

La munte, vremea se va menţine frumoasă şi se va încălzi uşor în majoritatea masivelor. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopţii, iar vântul va sufla slab până la moderat. Izolat, dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea la mare - 11 septembrie 2021

Vremea va fi în general frumoasă şi relativ normală termic la mare. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 26 de grade, iar cele minime între 17 şi 19 grade. Temperatura apei mării va fi de 19... 21 de grade. 

Mai multe articole despre:
vreme caldura vreme 11 septembrie 2021