MENIU

Vrei să scapi de reclamele de pe YouTube? Iată ce soluţie există

Platforma video online YouTube va lansa o ofertă de abonament permanent pentru vizualizarea de conţinut fără publicitate.

Este vorba despre Red YouTube, ce va fi disponibilă iniţial în SUA, începând cu 28 octombrie, la un preţ de 9,99 dolari pe lună. Aşadar, conţinutul video va rămâne accesibil în mod gratuit numai cu adaos de publicitate.

"YouTube Red marchează o evoluție în dorința de a oferi fanilor mai multe opțiuni și conținutul pe care ei îl apreciază, precum și o utilizare mai plăcută", a comentat Robert Kyncl, director operațional al YouTube.

De asemenea, Red YouTube permite abonaților să salveze videoclipurile pe computerul personal sau pe suport mobil pentru a le vizualiza mai târziu, chiar și fără conexiune la internet, relatează Agerpres.

Gigantul video online, care are peste un miliard de utilizatori în întreaga lume, lucrează şi la o aplicaţie botezată YouTube Music, care va oferi cataloage de videoclipuri ale artiștilor, potrivit Agerpres. Aceasta va fi legată de magazinul online Google Play.