MENIU

Viorica Dăncilă are un nou consilier pe probleme sociale. Cine este acesta

Viorica Dăncilă are un nou consilier pe probleme sociale. Se numește Mario Rafael Ilie, are o sală de culturism în cartierul bucureștean Rahova, a fost șef de cabinet pentru Codrin Ștefănescu și nu a putut fi pus șef la Agenția Națională pentru Romi pentru că nu avea școală. 

Cu ce s-a făcut totuși remarcat? Ar fi coordonat grupul care l-a protejat anul trecut pe Liviu Dragnea de întrebările jurnaliștilor. 

În 2017, ziarul Adevărul scria, pe surse, că... „Practic, este aghiotantul bun la toate, îi rezolvă lui Codrin toate problemele, cum a fost şi cea de la Înalta Curte, când trebuia să-l scoată de acolo pe Dragnea. Mario Rafael are şi o sală de culturism în Rahova, aşa că nu i-a fost greu să găsească imediat nişte băieţi din cartier.”

Conform sursei citate, Mario Rafael Ilie ar fi rudă cu fostul lider al partidei romilor, Nicolae Păun. Mai mult, Marian Vanghelie ar fi vrut să-l pună șef la Agenția Națională pentru Romi, dar nu s-a putut pentru că nu avea niciun fel de studii. Vanghelie n-ar fi vrut să dea funcția în altă familie, așa că l-a înscăunat pe vărul lui Mario Rafael Ilie. 

Mai multe articole despre:
consilier Viorica Dăncilă