MENIU

VIDEO | Val de incendii noaptea trecută. Pompierii au intervenit de urgență și din fericire nu s-au înregistrat victime

Noapte plină pentru pompieri. Foto/Profimedia

Val de tragedii în țară noaptea trecută. La Timișoara, un incendiu puternic a izbucnit la un centru social. Mai multe persoane printre care 6 copii s-au au fugit din calea flăcărilor în ultima clipă. La Râmnicu Vâlcea a izbucnit un incendiu de vegetație și, din primele informații, se pare că ar fi fost pus de un localnic. Și pe Autostrada Transilvania a avut loc un incident: o mașină a luat foc în mers. 

La Timișoara, incendiul s-a produs la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Constantin Pufan". Un echipaj de pompieri s-a deplasat de urgență la fața locului. Persoanele aflate în centru au fugit în ultimul moment. Din primele cercetări incendiul s-ar fi produs de la un scurt circuit la instalația electrică dintr-o toaletă aflată la mansarda clădirii.

La Râmnicu Vâlcea imagini spectaculoase au fost suprinse de o dronă. Un incendiu puternic de vegetație s-a produs pe malul râului Olănești. 25.000 de metri pătrați de iarbă uscată au ars. Din primele cercetări incendiul ar fi fost pus intenționat. Pompierii au acționat de urgență și nimeni nu a fost rănit. Reprezentanții ISU spun că este a zecea intervenție pentru stingerea incendiilor de vegetaţie izbucnite în judeţ din ultimele 10 ore.

Pe Autostrada Transilvania a fost pericol de explozie după ce o mașină a luat foc în mers și a ars ca o torță. Pompierii au intervenit de urgență și din fericire nu s-au înregistrat victime. Din primele cercetări, flăcările puternice ar fi pornit de la un scurt circuit la instalatia electrică a mașinii. 

Mai multe articole despre:
incendii ramnicu valcea pompieri timisoara