MENIU

VIDEO Soluția unui primar pentru a scăpa de SARS-CoV-2: „Băgăm toți virușii în conducte și îi gazăm!”

Soluția primarului Ilie Boncheș pentru a scăpa de noul coronavirus: „Băgăm toți virușii în conducte și îi gazăm!” Foto: Facebook/Ilie.Bonches

Declarație controversată a unui primar sucevean pe tema noului tip de coronavirus! Edilul liberal Ilie Boncheş a spus că se gândeşte la o soluţie pentru a scăpa Vatra Dornei, dar şi România, de pandemia de COVID-19: „toți virușii îi băgăm în conducte şi îi gazăm!”. Nefericita declarație a fost făcută sâmbătă, chiar în fața premierului Ludovic Orban și a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, la inaugurarea magistralei de gaz care va lega Vatra Dornei de rețeaua națională de gaze.

 

Primarul Vatra Dornei a încercat să facă o glumă pe seama pandemiei de coronavirus, dar nu prea i-a reușit, din cauza... marilor emoții produse de vizita premierului Ludovic Orban, după cum mărturisea.

„Nu-mi vine a crede ca este o realitate și nu e un vis. Chiar sunt emoţionat la maxim pentru aşa vizită pe care o avem azi la Vatra Dornei. Este o zi istorică! (...) Îi rog pe dorneni să ne unim cu toţii şi să reuşim să trecem cu bine perioada aceasta grea, iar toţi viruşii vom reuşi să îi băgăm în conducte şi să îi gazăm, să încheiem pentru Dorna şi pentru România cu pandemia”, a declarat Ilie Boncheş, primarul din Vatra Dornei, sâmbătă, în fața premierului Ludovic Orban și a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Declarația a stârnit câteva zâmbete în rândul oficialilor - Ludovic Orban și Gh. Flutur.

Declarația neobișnuită a primarului din Vatra Dornei, în plină epidemie de coronavirus, poate fi urmărită mai jos, în clipul video postat pe pagina de Facebook a Guvernului României (la min. 05.25): 

Primul ministru a participat sâmbătă la inaugurarea lucrărilor la magistrala de gaz, care va racorda oraşul sucevean la reţeaua naţională. Ludovic Orban a vizitat Centrala termică a oraşului. După finalizarea de către Transzgaz a magistralei de transport, aceasta urmează să funcţioneze pe gaz.