MENIU

VIDEO ȘOCANT. Tineri cazați într-un hotel din Mamaia s-au filmat aruncând pe geam scaune peste mașini din parcare

Momentul în care un scaun a fost aruncat pe geam

Imagini șocante postate pe rețelele de socializare chiar de către protagoniști, mai mulți tineri petrecăreți cazați la un hotel din stațiunea Mamaia. Aceștia s-au filmat în timp ce aruncau pe geam diverse obiecte, inclusiv un scaun, peste autoturismele aflate în parcare. Imaginile au ajuns și la polițiști, care au deschis o anchetă. 

Tinerii, aflați în toiul unei petreceri în camera de hotel, au aruncat pe geam cu sticle și chiar cu un scaun, după care au postat filmările pe rețele de socializare. Într-una dintre ele se vede cum unul dintre ei aruncă un pahar pe stradă, chiar în momentul în care prin zonă treceau 2 tinere. Din fericire, niciuna n-a fost rănită, potrivit focuspress.ro.

Imaginile au ajuns în scurt timp și la polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

„În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală.”