MENIU

VIDEO Protestatarul din Constanța care a plâns live pe Facebook, dus la PSIHIATRIE. Bărbatul acuză abuzuri

Intervenție ambulanță

Protestatarul din Constanța care a plâns în hohote, după ce susținătorii AUR l-au exclus de la manifestație, a fost luat cu ambulanța și dus la psihiatrie. Bărbatul s-a filmat în ambulanță și a transmis momentul pe Facebook. Poliţiştii şi echipajul de pe ambulanță l-au preluat pe bărbat, seara trecută, chiar de pe stradă, când acesta se pregătea să plece spre casă, după manifestație, relatează Realitatea PLUS.

"O să vă testeze. Vă rog să închideți" - "Nu închid, îmi pare rău..." este dialogul cu care ]ncepe filmarea distribuit[ de protestatarul din Constanța, după care acesta continuă: "Bună seara! Suntem din nou în ambulanță, polițiștii au hotărât să mergem la Palazu Mare pentru un consult psihiatric și de Covid".

Bărbatul susține că nu are probleme psihice, iar polițiștii nu l-au lăsat să coboare din ambulanță.

"Sunt dus cu forța la spital. Poliția nu vrea să fiu consultat aici, la Spitalul de Urgență, și se consideră că în mod obligatoriu trebuie să merg la Palazu Mare. Nu pot să trec peste rugămintea dl agent de poliție, care a pus mâna pe mine mi-a blocat ieșirea din ambulanță. George (George Siminon - liderul AUR - n.r.), te rog, dacă te uiți pe live, să o suni pe mama, să spui că sunt bine și o să mai intârzii puțin acasă. Bunica mea sa stea liniștită pentru că se panichează", spune bărbatul.

Protestatarul s-a făcut remarcat în urmă cu câteva zile când, în timpul unui live pe pagina de socializare, a făcut o criză de plâns: "AUR m-a dat afara din protest. Vai de capu tău, Simioane! Simioane, vai de capu tău! Distribuiți acest live, vă rog frumos, să nu cumva să pățesc ceva, vă rog frumos! Nu vreau să pațesc ceva de față cu poliția. Mama, mama mea e disperată. Mă sună acuma, e plecată la Covasna. Vă rog, distribuiți acest live, din disperare, distribuiți ca sunt abuzat. Distriibuiți!"