MENIU

VIDEO | Metoda de FURT din autoturisme care face ravagii. Nimeni nu s-ar fi gândit la asta! Ce unelte folosesc hoții

Captura video

Metoda a apărut şi face ravagii deja în ţările occidentale. Ce alte metode mai folosesc hoții de mașini  si cum va puteți proteja. De la metoda moneda, pana la metoda abtibildului sau a cerșetorului.  

Cea mai folosita metoda din lume este atunci când hotii se folosesc de o moneda.

Hoţii pun o monedă în zona mânerului portierei şi aşteptată ca proprietarii să activeze sistemul centralizat de închidere. Astfel, uşa pe care se află moneda nu se mai închide, iar rău-făcătorii pot intra în maşină foarte uşor, după ce proprietarul s-a îndepărtat.

Alte metode consacrate de furt din autoturisme si la care trebuie sa aveți grija. 

Bruiajul telecomenzii sistemului de închidere centralizată. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute metode de furt din maşini şi implică folosirea unui dispozitiv de bruiaj comandat de cineva dintr-o maşină din apropiere.

Atunci când eşti singur la semafor, noaptea, iar în jurul maşinii tale se adună mai multi cerşetori (care de fapt s-ar putea să fie hoţi), aceștia s-ar putea sa sustragă obiecte de pe bancheta din spate, așa ca, mare atenție. 

O alta metoda folosita de hoți este cea a abtibildului.  Dacă vezi un abţibild lipit pe lunetă după ce ai urcat la volan, nu uita să opreşti motorul şi să încui uşile după ce ieşi din maşină ca să vezi despre ce este vorba. S-ar putea să nu scrie nimic pe el, dar cineva foarte răbdător poate fi prin preajmă, pregătit să intre în maşina ta pornită şi descuiată.