MENIU

VIDEO. Locomotivă în flăcări, în stația Strejești. Trenul a avut întârziere de 2 ore

Locomotivă în flăcări, în stația Strejești

Canicula face victime feroviare pe bandă rulantă. După ce, ieri, un tren a staționat în mijlocul câmpului, forțând călătorii să suporte căldura insuportabilă timp de două ore, azi a venit rândul altui tren sa dea peste cap circulația feroviară. 

Astăzi, în stația Strejești, a avut loc un incident neașteptat, care a stârnit panică printre călătorii trenului R 2076. În jurul orei 16.30, fumul a început să se ridice din locomotivă, ceea ce a determinat personalul de la CFR să ia măsuri imediate.

Locomotiva a fost decuplată de restul vagoanelor pentru a evita răspândirea focului și a pericolului pentru călători. De asemenea, s-a solicitat intervenția ISU pentru a gestiona situația în siguranță. Pompierii au intervenit cu profesionalism și au reușit să stingă focul.

La ora 17:54, locomotiva de ajutor a ajuns în stație și angajații CFR au început să acționeze pentru a remedia problema. După aproximativ o jumătate de oră, la ora 18.20, trenul R 2076 a fost reînscris în circulație, însă cu o întârziere de 126 de minute, anunță oficialii CFR SA.

ANM anunță vânt puternic și vijelii în mai mult de jumătate din țară. Lista județelor unde va lovi urgia