MENIU

VIDEO Intervenție mai puțin OBIȘNUITĂ a jandarmilor brașoveni: Un bărbat a încercat să se sinucidă, la Zărnești

Foto și video: Jandarmeria Brașov
Foto și video: Jandarmeria Brașov

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a sunat la 112 să anunțe că se sinucide în timp ce se afla pe un traseu din Piatra Craiului, relatează Realitatea PLUS. 

Apelul a fost localizat în zona Prăpăstiile Zărneștilor, iar pentru căutarea apelantului au fost solicitați jandarmii montani de la Zărnești, scrie și realitateadebrașov.net.

Bărbatul a fost găsit, după mai multe căutări, de șeful Postului de Jandarmi Montan Zărnești, pe baza coordonatelor gps ale apelantului. Zona în care se afla bărbatul este greu accesibilă, iar bărbatul a fost găsit și după urmele pe care le-a lăsat în zăpadă.

Discuția între jandarmi și bărbatul respectiv a durat aproximativ o oră, timp în care amenința în permanență că, dacă se apropie cineva de el, se aruncă de pe stânci. În cele din urmă a cerut o țigară și sub pretextul de a-i oferi acea țigară, plutonierul adjunct șef Marian Blajiu, șeful Postului de Jandarmi Montan Zărnești, a reușit să-l tragă de pe marginea prăpastiei într-o zonă sigură, de unde a fost preluat de ceilalți colegi și coborât în siguranță la ambulanță.