MENIU

VIDEO | Draga Olteanu Matei, condusă pe ultimul drum. Actrița va fi înmormântată astăzi, la Piatra Nemț

Draga Olteanu Matei, condusă pe ultimul drum

Momente emoționante la Piatra Neamț, unde marea actriță Draga Olteanu Matei este condusă astăzi pe ultimul drum. Zeci de oameni s-au adunat să-i aducă un ultim omagiu înainte ca marea artistă să fie înmormântată alături de soțul ei, marea dragoste alături de care a trăit 44 de ani, informează Realitatea Plus. 

Actrița va fi înmormântată cu onoruri militare, la Cimitirul "Eternitatea" din Piatra Neamţ.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al marii artiste a fost dus la Cinematograful Mon Amour, chiar pe scena unde a jucat ultimele piese alături de colegii care au iubit-o atât de mult.

Draga Olteanu Matei a murit marți noapte, la secția de Terapie Intensivă a Clinicii de Gastroenterologie şi Hepatologie a Spitalului “Sf Spiridon” din Iaşi, după o Hemoragie Digestiva Superioară. Actrița avea 87 de ani.

Draga Olteanu a fost o apreciată actriță de comedie, a jucat pe scena Teatrului Național București și în numeroase filme și la televiziune. Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, a avut un palmares foarte bogat: a jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune