MENIU

VIDEO - Bătaie de zile mari la Euro 2024. Fanii Turciei și cei ai Georgiei și-au împărțit pumni, bețe și pahare si și-au adresat o serie de „amabilități”

Bătaie de zile mari la Euro 2024. Foto: Captură X

Meciul dintre Turcia și Georgia de la Euro 2024 s-a transformat într-un adevărat spectacol al violenței, pe care fanii celor două echipe l-au dus la un alt nivel. În loc să acorde prioritate fair-play-ului și spiritului sportiv, suporterii s-au implicat în bătăi și altercații de zile mari.  

Înaintea meciului dintre Turcia și Georgia de la Euro 2024, Westfalenstadion din Borussia Dortmund a devenit locul unor incidente tensionate. Suporterii celor două echipe au fost implicați într-o încăierare în masă, transformând atmosfera festivă într-una marcată de haos și violență.

Suporterii celor două echipe au folosit tot ce aveau la dispozitie: paharele, bețele de la steaguri, iar cei din primele rânduri și-au folosit și pumnii din dotare pentru a transmite mesaje suporterilor echipei adverse.

Un român și-a făcut o întreagă seră de canabis și s-a dotat cu ustensile „agricole” speciale. DIICOT i-a pus capăt aventurii sale antreprenoriale

Altercația violentă între suporteri a început cu puțin timp înainte de startul meciului. Imaginile difuzate pe rețelele de socializare arată scene în care aceștia se confruntau într-un colț al stadionului, aruncându-și obiecte unul către celălalt. Ploaia torențială care cădea în acel moment nu a reușit să mai calmeze spiritele ci, dimpotrivă, a accentuat starea de confuzie și agitație din jur.

Înregistrările video surprinse de martori arată cum o scurgere majoră din acoperișul stadionului a complicat și mai mult situația, oficialii încercând să intervină în mijlocul haosului.
 
Poliția a intervenit prompt pentru a calma spiritele și a dispersa mulțimea, reușind să controleze situația înainte ca aceasta să escaladeze și mai mult. Deși inițial a existat îngrijorarea că altercațiile ar putea duce la amânarea meciului, startul partidei a avut loc conform programului, la ora 17:00 (ora Marii Britanii).
Au apărut țepele cu bilete pentru meciurile la Euro 2024. La ce trebuie să fie atenți microbiștii
Mai multe articole despre:
euro 2024 fotbal meciuri suporteri bataie