MENIU

VIDEO | ALERTĂ în Capitală! Un pieton se aruncă intenţionat în fața mașinilor, în apropierea trecerilor de pietoni. Momentul, surprins de o cameră de bord

Un pieton se aruncă intenţionat în fața mașinilor, în Militari

Un bărbat a fost surprins de o cameră de bord când se aruncă intenționat în fața mașinii, în apropierea unei treceri de pietoni. Incidentul a avut loc în Militari, pe Strada Mărgelelor.

Un conducător auto care circula regulamentar s-a confruntat recent cu o situaţie parcă ruptă din filme. Aflat în trafic, pe Strada Mărgelelor, din Capitală, acesta s-a trezit cu o persoană de etnie romă care a sărit în faţa maşinii, în zona unei treceri de pietoni.

Se pare că acesta din urmă a făcut gestul intenţionat doar pentru a putea cere daune materiale şoferului. Aceată metoda era practicată în trecut de către escroci.

Șoferul a fost la un pas de accident din cauza unui pieton care a sărit în faţa maşinii pe trecerea de pietoni. Norocul a făcut ca bărbatul a reușit să vadă totul la timp, putând evita astfel, impactul. 

Filmarea a devenit virală pe internet și a stârnit îngrijorare în rândul persoanelor care locuiesc în zonă. Din comentariile postate pe rețelele de socializare, bărbatul de etnie romă se pare că este cunoscut pentru această practică.