MENIU

Victima actorului violator, mărturii în EXCLUSIVITATE: "M-a amenințat. A spus că dacă țip mă va tăia..."

Sursă foto: Facebook Alexander Zudor

Actorul violator din Capitală a fost arestat prevenitv. Între timp, ancheta continuă. Până în momentul de față, trei victime au fost identificate, dar potrivit surselor Realitatea PLUS, ar fi vorba despre mai multe tinere agresate. Politia caută acum dovezi. O tânără care a fost agresată de violator povestește clipele de groază prin care a trecut. 

"S-a întâmplat când veneam de la muncă, pe 5 decembrie, la ora 21:30. Am fost atacată din spate, nu i-am simțit prezența. Eram îmbrăcată gros, era frig afară și a îngercat să mă tragă pe un teren viran de lângă bloc (...) Am fost la poliție, unde am aflat că sunt mai multe cazuri. Nu îmi e rușine. Nu mi se pare normal ce se întâmplă. Sper ca toată lumea care trece prin așa ceva să vorbească și să se stopeze astfel de cazuri pentru că nu este ok", a povestit fata, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS.

Ea a precizat că deși nu a văzut ca agresorul să aibă la el un obiect care să îi pună viața în pericol, cum ar fi -s pre exemplu - un cuțit, a fost amenințată verbal în acest sens. "M-a amenințat (...), a spus că dacă țip mă va tăiat, dar nu pot spune că am simțit acel obiect. (...) Nu mi-a fost ușor să îl identific. Am încercat să întorc capul, dar nu m-a lăsat, m-a ținut de gât. L-am recunoscut după statură și după modul cum a acționat".

Întrebată cum a primit vestea arestării agresorului, fata arăaspuns că a văzut mai întâi la știri informațiile și apoi a primit câteva detalii de la poliție.

"Trauma care rămâne există, nu trebuie neapărat (ca agresiunea - n.r.) să se concretizeze cu actul de viol. Agresiunea, în sine, este o traumă. Atât pentru mine, cât și pentru părinții mei (...) să vezi o mamă, un tată care să vină în stația de tramvai să mă aștepte de la muncă la o vârstă la care nu ar trebui să depinzi de cineva, să rămâi cu amintiri de acest gen, asta nu este ok", a mai spus tânăra.