MENIU

Viceprimarul unei localități din Cluj, încătușat și băgat în dubă după ce ar fi înjurat o îndrăgită cântăreață de muzică populară

Georgiana Lobonț/Facebook

Scandal la un festival din județul Cluj. Viceprimarul din localitatea Ceanu Mare a fost încătușat și amendat de jandarmi, după ce ar fi înjurat-o pe cântăreața Georgiana Lobonț. Artista a povestit că făcea poze cu spectatorii în momentul în care edilul a venit și i-a cerut să facă poze cu el. Nervos că nu a făcut rapid ceea ce i-a cerut, viceprimarul ar fi jignit-o pe aceasta. La fata locului au ajuns oamenii legii. Pentru că devenise recalcitrant cu polițiștii, viceprimarul a fost băgat cu forța în dubă și dus la audieri. 

"Este pentru prima oara cand patesc si vad astfel de lucrui de la un om care ar trebui sa fie model.

S-a format o coada mare, am stat la poze....Omul asta, nu stiam ca el e vice, a intrat inauntru, venit nervos ca 'Te rog frumos sa vii sa faci poze cu noi'. Nu stiam cine e el. I-am zis ok, aveti rabdare ca termin aici.

Am ramas trasnita, socata.... A zis - mi-e si rusine sa zi la TV, m a injurat in ultimul hal", a povestit cantareata. 

Georgiana Lobonţ, pe numele complet Georgiana Maria Lobonț, a devenit cu cunoscută publicului din România în urmă cu  câţiva ani.

Artista s-a născut în Gherla, județul Cluj, și spune că încă de mică a fost atrasă de scenă.

La patru ani a concurat în cadrul concursului ”Tip Top Mini top” şi a obţinut medalia de argint. Talentul pentru muzică l-a dobândit din familie. Astăzi, cântăreața devenit una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară.

Mai multe articole despre:
viceprimar incatusat cantareata injurata