MENIU

Veste importantă pentru fanii serialului ”Jurnalele Vampirilor”. Ce au hotărât producătorii

Serialul ”Jurnalele Vampirilor/ The Vampire Diaries” a fost anulat. Ultimul sezon va fi lansat în luna octombrie, informează contacmusic.com, potrivit news.ro.

Serialul bazat pe seria de bestsellere a lui L. J. Smith şi creat de Kevin Williamson a ajuns la al optulea sezon şi cele 16 episoade vor avea premiera pe 21 octombrie.

Acţiunea serialului produs de postul de televiziune CW are loc în oraşul fictiv Mystic Falls, a cărui istorie este încărcată de evenimente supranaturale. Eroii poveştii sunt Elena Gilbert (Nina Dobrev), o adolescentă care încearcă să-şi revină după moartea părinţilor ei, şi fraţii vampiri Stefan şi Damon Salvatore (Paul Wesley şi Ian Somerhalder).

”Soarele, luna şi stelele s-au aliniat când am fost oficial distribuit în rolul Damon Salvatore”, a declarat Ian Somerhalder. ”Sunt foarte recunoscător celor care au luptat pentru mine, celor care au muncit atât de mult ca serialul să existe”, a adăugat el.

Actorul Ian Somerhalder spune că îi va lipsi serialul si echipa cu care a lucrat, dar şi că lucrurl la această producţie i-a îmbunătăţit viaţa mai mult decât orice altceva.

”Să fac parte din distribuţia «Jurnalele Vampirilor» mi-a schimbat traiectoria vieţii. Sunt mai mult decât norocos pentru experienţele pe care le-am trăit şi pentru lecţiile pe care le-am învăţat în ultimii şape ani”, a spus Paul Wesley.

Mai multe articole despre:
jurnalele vampirilor