MENIU

Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare gravă la spital, după ce a încercat să fure marfa dintr-un TIR - A căzut sub roțile mașinii

Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare gravă la spital, după ce a încercat să fure marfa dintr-un TIR

Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare gravă la spital, după ce a încercat să fure marfa dintr-un TIR . Felix Velcu s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile mașinii complicilor săi, mai mulți indivizi din clanul Duduianu.

Vărul lui Tzancă Uraganu se află în stare gravă la spital, după ce a încercat să fure marfa dintr-un TIR. Săptămâna trecută ar fi plecat să fure alături de interlopi.

Grupul ar fi ochit TIR-ul, iar cel care a acționat, după metoda deja cunoscută, este vărul primar al cântărețului de muzică de petrecere Tzancă Uraganu. Doar că planul nu a mers așa cum trebuia, iar bărbatul a suferit răni grave, sub privirile celorlalți bărbați care îl ajutau. 

Polițiștii din Ilfov au fost anunțați săptămâna trecută de medicii unui spital din București că au înregistrat un pacient în stare critică, cel mai probabil în urma unui accident rutier.

”La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 3:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către personalul medical al unui spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea spitalicească respectivă, au înregistrat un pacient, care se afla în stare critică și care ar fi fost victima unui accident rutier”, a transmis marți IPJ Ilfov.

Mai multe articole despre:
varul lui uraganu furt marfa tir