MENIU

Vanhawks Valour. Cum arată prima bicicleta inteligentă din lume

Vanhawks Valour

Vanhawks a lansat pe Kickstarter proiectul unei biciclete inteligente care isi propune sa devina accesoriul perfect in trafic. Bicicleta Vanhawks Valour te va ghida, avertiza si iti va oferi date concrete privind drumul parcurs si performanţele realizate.

Bicicleta Vanhawks Valour arata, la prima vedere, ca una absolut normala. Insa privita mai cu atentie, veti observa ca profilul acesteia este realizat din fibra de carbon si ca aceasta este plina de senzori, relatează GadgetReport.ro

 Vanhawks Valour este capabila, printre altele, sa te ghideze in trafic – gratie unui GPS incorporat care semnalizeaza traseul cu led-urile de pe ghidon.

 Bicicleta te va avertiza si in privinta pericolelor de pe strazi, de la apropierea unei masini la prezenta unei gropi in carosabil, asta pentru ca este prevazuta cu o serie de senzori care analizeaza in regim non-stop intregul parcurs.

 Bicicleta mai are o facilitate foarte interesanta. Este capabila sa se foloseasca de experientele altor biciclisti, prin conexiunea bluetooth cu telefonul mobil, pentru a-ti oferi cele mai bune solutii pentru un drum fara peripetii.

 Asta pe langa faptul ca, odata ajuns la birou sau acasa, iti va furniza datele privind traseul parcurs, viteza si caloriile consumate.

 Urmariti detalii despre bicicleta Vanhawks si un clip video de prezentare pe GadgetReport.ro