MENIU

Valentin Jucan (CNA): Aspectele PENALE trebuie reţinute în cazul Laurei Georgescu

<p>Membru CNA: Doar posturile fidele Guvernului vor beneficia de schema de ajutor pentru televiziuni</p>

Valentin Jucan, membru CNA, a comentat, la DESCHIDE LUMEA, scandalului declanşat de apariţia înregistrărilor făcute publice de Realitatea TV, cu Laura Georgescu, şefa CNA.

"Discuţia a avut loc în biroul preşedintelui Consiliului, iar discuţia a fost purtată în calitate de membru al preşedintelui cu angajaţi ai instituţiei. Nu se poate să ai un astfel de dialog în faţa subalternilor tăi. Chestiunea limbajului ar trebui lăsată, din punctul meu de vedere, pe un loc secund pentru că încă de săptămâna treută am văzut cu toţii cum vorbeşte preşedintele Consiliului cu elevi de 11 şi 12 ani. Pe mine, nu mă mai miră nimic. Este foarte important ca acum să reţinem aspectele de ordin penal, respectiv şantajul, luarea de mită şi favorizarea unei televiziuni pe crieterii politice. Acestea sunt aspectele cele mai grave", a spus Jucan.

"Constat că au trecut 24 de ore şi preşedintele Consiliului nu a dat niciun semn de viaţă, nu a răspuns presei, am înţeles de la jurnalişti, ceea ce cu atât mai mult aduce un defavor şi o imagine deloc potrivită Consiliului", a mai precizat membrul CNA.

Laura Georgescu va fi audiată, miercuri, în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, ca urmare scandalului declanşat de apariţia înregistrărilor făcute publice de Realitatea TV.

Într-o înregistrare audio obţinută de Realitatea TV, Laura Georgescu recunoaşte că favorizează anumite posturi de televiziune, apropiate premierului Victor Ponta.

Mai multe articole despre:
CNA Laura Georgescu valentin jucan