MENIU

Crima de la Brăila. Scandal uriaș la casa principalului suspect în asasinarea doctoriței stomatolog: o armă albă ar fi fost găsită în casă - SURSE

Scandal uriaș, joi dimineață, la casa principalului suspect în dosarul crimei de la cabinetul stomatologic din Brăila. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, procurorii l-au dus pe presupusul criminal la domiciliul său, iar rudele ar fi încercat să intervină cu forța, pentru a bloca cercetările.

Potrivit unor surse, procurorii au mers împreună cu criminalul la el acasă, la mama și soacra individului, în încercarea de a găsi și mai multe probe. Aceleași surse indică faptul că o armă albă, cuțit sau briceag, ar fi fost găsită într-un vas de porțelan, dar nu este clar dacă are vreo legătură cu crima.

Oamenii legii caută, de asemenea, haine sau bunuri care ar putea să aibă legătură cu uciderea doctoriței stomatolog.

Crima din Brăila. Stenograme tulburătoare între principalul suspect și mama sa. Anchetatorii iau în calcul o ipoteză șocantă

Până acum, au fost audiate toate persoanele din anturajul femeii, dar şi colegii medicului stomatolog.

Principalul suspect în cazul crimei este căsătorit și are 5 copii. A mai fost închis în Germania și Franța pentru furt, iar acum, dacă va fi găsit vinovat, riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii.

 

Mai multe articole despre: