MENIU

Val de accidente în țară, după minivacanța de 1 Decembrie: 5 victime în urma unui carambol cu 3 mașini, un minor de 16 ani a murit la volan

Tragedie pe DN1

Minivacanța de 1 Decembrie s-a încheiat cu zeci de accidente pe drumurile țării. Pe DN1, trei persoane și-au pierdut viața în urma unui carambol cu trei mașini. La fel și în Satu Mare acolo unde un bărbat a crezut că are timp suficient să intre cu mașina într-o intersecție, dar a fost lovit de un alt autoturism. În Pitești, un pieton și-a pierdut viața după ce a fost prins sub un tir. Iar la Vâlcea, inconștiența unor tineri a îndoliat o întreagă familie. Un adolescent de 16 ani a murit, iar prietenii lui de 13 și 14 ani sunt în stare gravă la spital. 

Trei persoane au murit și alte două au ajuns în stare gravă la spital în urma unui carambol la Hula Bradului, pe DN1, între Sibiu și Brașov.

Un bărbat și o femeie au murit pe loc după ce au rămas încarcerați în urma impactului nimicitor. O altă victimă a murit la spital în brațele medicilor. Este vorba de o tânără din străinătate de 20 de ani care a venit în vacanță în țara noastră. Traficul a fost îngreunat pentru mai bine de 3 ore de la producerea tragediei. Poleiul, cauciucurile de vară și nerespectarea distanței corespunzătoare sunt cauzele care au dus la asemenea tragedii, avertizează polițiștii.

Un alt accident mortal a avut loc în județul Vâlcea, în localitatea Băbeni. Aici, inconștiența teribilistă a unor tineri a produs o tragedie pentru trei familii. Un adolescent de 16 ani s-a urcat la volan cu prietenii lui de 13 și 14 ani și au gonit cu mașina prin localitate până s-au izbit de un stâlp de electricitate.

Băiatul de 16 ani a murit, iar ceilalți doi sunt în stare gravă la spital. Polițiștii i-au găsit pe cei trei afară din mașină și încercau să se ajute între ei.

O altă tragedie a avut loc și în județul Argeș. Un bărbat de 63 de ani care încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis a fost spulberat de un camion. Echipajele medicale l-au găsit prins între roțile camionului, iar acesta nu a mai putut fi salvat.

În Satu Mare, 5 persoane printre care și 3 copii au ajuns la spital în urma unui grav accident într-o intersecție. Cele două mașini s-au ciocnit violent după ce unul dintre șoferi nu a respectat indicatorul de „cedează trecerea”.

Iar în județul Gorj, doi bărbați și două femei cu vârstele cuprinse între 48 și 61 de ani au ajuns la spital în urma impactului devastator între două mașini și o căruță. Șoferul din spatele căruței încerca să îl depășească, dar l-a acroșat în ultimul moment, după care s-a izbit de un alt șofer din sens opus. Șoferii autoturismelor nu consumat băuturi alcoolice, în schimb l-au găsit beat pe conducătorul căruței cu o alcoolemie de 0,94 miligrame per litru în aerul expirat. 

Mai multe articole despre:
accidente victime