MENIU

Urări de Crăciun şi Anul Nou. 10 idei de mesaje pentru sărbători fericite

Îţi prezentăm câteva urări de Crăciun şi Anul Nou amuzante şi inedite, pentru a le trimite, prin SMS sau email, cunoştinţelor. Astfel, le puteţi ura "Sărbători Fericite", într-un mod original, oarecum memorabil. Trimiteți o urare de Crăciun celor dragi.

Cele mai frumoase urări de Crăciun sunt cele care fac referire la starea specială din această zi. Cele mai trimise urări de Crăciun sunt cele cu mesaj religios, însă nu lipsesc şi cele amuzante.

Noi prezentăm urări din ambele categorii, lăsând alegerea la îndemâna ta. Te sfătuim să împrumuți câteva cuvinte de mai jos, dar să personalizezi mesajul în funcție de destinatar, membru al familiei, prieten sau coleg.

Urări de Crăciun. 10 idei excelente de a spune Sărbători Fericite

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!, La mulți ani!”

„Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

”Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!”

Alte urări de Crăciun: „Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi”

„Magia sărbătorilor albe să vină la voi cu multe cântece calde și să va dea și mulți bani, ca doar așa veți avea mai mulți ani, că doar de sărăcie, frică mi-e și mie, și Moșul să va iasă în cale, cu la fel de multe parale, iar eu de-l voi întâlni de la mine l-oi goni, că de vine iar sărac, am să-i vin și eu de hac!”

„Hai salut, eu te întâmpin cu mult zambet și cu-n vin, ca s-avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, călda și cu voie bună, ca o minune de cunună, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize”

"Crăciun fericit alături de cei dragi. Să fii iubit și să iubești, restul vor veni de la sine!".

Din lumina Sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

”Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!” 

Prin MESAJUL DE CRACIUN îți transmit să fii mai bun/Să fii vesel, fericit, dar mai ales să fii iubit. Crăciun fericit!

Fie ca Sărbătorile să te găsească fericit, împăcat și darnic. Fericit că ești bine, alături de cei dragi, împăcat cu ce ai, pentru că alții au mai puțin, darnic pentru a arăta că ești recunoscător. Crăciun fericit!

„Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag. ” (urare de Craciun pentru parinti)

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

"Nu există sărbătoare mai frumoasă decât Crăciunul. Nu există un dar mai frumos decât dragostea. Îți urez să fii iubit și să iubești, iar restul vor veni de la sine. Crăciun fericit!"

Urări de Anul Nou. Sărbători Fericite şi un Revelion de neuitat!

"La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc."

"Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!"

"Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!"

"La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!"

"La mulți ani cu sănătate, să-i ai pe cei dragi aproape, să fii vesel, fericit și, mai important, iubit!. Sărbători fericite!"

Alte urări de Anul Nou: "Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!"

"Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma"

"Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!"

"Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!"

”Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!”

”Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine” 

”Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

"Fie ca Sărbătorile să te găsească fericit, împăcat și darnic. Fericit că ești bine, alături de cei dragi, împăcat cu ce ai, pentru că alții au mai puțin, darnic pentru a arăta că ești recunoscător. Crăciun fericit!"

Dacă aveţi urări de Crăciun interesante, vă invităm să ni le spuneţi şi nouă, la rubrica de comentarii sau pe Facebook. La mulți ani! Sărbători Fericite!