MENIU

Unul dintre cartierele defavorizate ale sectorului 4, zona Melinești – model de regenerare urbană 

Zona Melinesti

Unul dintre cartierele defavorizate ale sectorului 4 devine, ușor-ușor, una dintre regiunile elegante ale Capitalei! Este vorba de zona situată pe strada Melinești.

Se lucrează de ceva timp în această zonă, pe un șantier care a menținut un ritm susținut susținut. Scopul lucrărilor a fost acela de a completea lipsurile din zonă! Imobilele de 4 nivele au început să arate a blocuri, fiind reabilitate termic, nimeni nu mai resimte lipsa apei, a electricității, ori a gazelor. Modernizarea este evidentă.  În plus, cei de la Totul Verde. au executat lucrări de amenajare a spațiului verde din grădinile blocurilor, și din împrejurimi. De asemenea, au construit și două locuri de joacă, cu dotările aferente, pentru copiii din zonă! Întreaga comunitate și-a schimbat înfățișarea, acesta fiind un adevărat model de regenerare urbană, propus de Primăria Sectorului 4 și de Totul Verde. SA.

Astfel, Cartierul Melinești începe o nouă viață! Cei de la Totul Verde. SA au amenajat foișoarele de relaxare și locurile de joacă în zonele deja înverzite de vegetația înconjurătoare! Verdele este la el acasă! Iar totul se încadrează într-o armonie desăvârșită!

Mai multe articole despre:
melinesti