MENIU

Unfriend sau respingerea pe Facebook: cum să îi faci faţă

Prieteniile de pe Facebook au un potential foarte mare cand vine vorba despre imbogatirea vietii tale emotionale si extinderea orizonturilor dincolo de prieteni si familie, de oamenii cu care iti petreci in mod normal timpul. Din pacate, insa, asa cum Facebook poate sa iti ofere clipe frumoase si prietenii adevarate, la fel de mult poate sa te si deprime. Sfarsitul unei prietenii pe Facebook nu se intampla aproape niciodata din dorinta comuna a celor doi utilizatori.

Cand cineva nu te mai place, decide ca nu vrea sa te mai aiba drept prieten, iti da unfriend si gata. Asa functioneaza, de regula, retelele de socializare. In functie de cat de apropiati erati, ai putea chiar nici sa nu observi ca ti-a dat unfriend, pana in momentul in care il cauti in lista de prieteni si nu il mai gasesti sau il gasesti cu sugestia „Trimite-i o cerere de prietenie". Pana la urma, unfriendul de pe Facebook este, de fapt, o indepartare, pentru ca persoana care alege sa dea unfriend rupe toate legaturile sociale cu tine. Cel mai grav este cand se intampla sa lucrezi cu acea persoana sau sa fiti colege si sa fie nevoie sa va vedeti zilnic.

Sa primesti unfriend pe Facebook este cu atat mai dureros, cu cat realizezi ca inseamna dorinta de a rupe orice legatura, de a mai sti orice despre tine. In viata reala, poti hotari sa pui capat unei prietenii, poti evita o persoana intr-un mod mult mai politicos decat pe Facebook si, in fapt, intr-o maniera mai putin dureroasa. Ca sa iti fie mai clar, motivul pentru care te doare ca ai primit unfriend pe Facebook este acela ca te simti respinsa. Asadar, citeste acest articol in continuare, ca sa afli cum sa faci fata respingerii pe Facebook si sa treci peste un unfriend.

Unfriend pe Facebook: cum ii faci fata

Lucrul care te zdruncina tare la un unfriend pe Facebook este lasitatea, in primul rand. Sau ar putea fi numita superficialitatea platformelor sociale. Pe Facebook, nimeni nu iti spune ca nu mai sunteti prieteni, trebuie sa descoperi pe cont propriu sis a incerci sa intelegi motivele. Cand ai de-a face cu un unfriend pe Facebook, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa nu te gandesti prea mult la asta. Cu cat incerci mai mult sa descoperi motivele pentru care ai fost respinsa sau „abandonata" (ori cineva nu vrea sa mai stie despre tine), cu atat te vei simti mai rau.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
respingere Facebook unfriend facebook