MENIU

Unde a fost găsit bărbatul bănuit că şi-a ucis iubita şi i-a aruncat cadavrul într-un sac de gunoi lângă o benzinărie

Bărbatul bănuit că şi-a ucis iubita şi i-a aruncat cadavrul la marginea unui sat din Bihor a fost prins de polițiști, joi seara, la Oradea.

Boné Ferenc, 43 de ani, din judeţul Arad, a fost găsit de poliţiştii bihoreni în cartierul Velenţa, din municipiul Oradea, lângă o Gară CFR. 

Maşina bărbatului a fost găsită, de asemenea, în apropiere, în parcarea unui bloc în care bărbatul închiriase un apartament în regim hotelier. 

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Andreea Andrada Vişan.

"Suspectul a fost identificat şi prins ca urmare a unei anchete comune a poliţiştilor din Cluj şi Bihor, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în cadrul căreia s-au făcut permanent schimb de date şi informaţii. Colegii mei au pornit deja spre Oradea, pentru a-l prelua pe suspect, care se află în custodia poliţiştilor bihoreni", a declarat Vişan.

Bărbatul fusese dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, miercuri, la scurt timp după ce poliţiştii din Bihor au găsit în satul Corniţel cadavrul abandonat al unei tinere asistente universitare din Cluj Napoca, Molnár Beáta. Ea a fost dată dispărută, luni, de rude, alertate că a plecat sâmbătă dimineaţa de acasă, într-o excursie de o zi, dar nu a revenit şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă.