MENIU

Un șofer cu remușcări. A fost urmărit 15 kilometri în trafic și nu l-au prins. S-a prezentat a doua zi singur la poliție

Foto/Arhivă/Inquam

Un bărbat din Giurgiu s-a prezentat singur la secția de poliție, după ce agenții de la rutieră l-au urmărit, fără succes, 15 kilometri în trafic. 

Un şofer din judeţul Giurgiu a fost arestat preventiv, joi, pentru infracţiuni la regimul rutier, după ce nu a oprit la semnalul Poliţiei, fiind urmărit 15 kilometri, fără a fi prins. În cele din urmă, el s-a prezentat singur la Poliţie. Bărbatul a mai fost condamnat pentru infracţiuni în trafic.

Incidentele s-au produs în 7 septembrie, însă şoferul care i-a pus în dificultate pe poliţiştii rutieri din Giurgiu, nevoiţi să îl urmărească pe o distanţă de 15 kilometri, a fost arestat preventiv joi.
 
”Aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, la data de 7 septembrie a.c., ora 11.15, în comuna Ulmi, judeţul Giurgiu, poliţiştii Formaţiunii Rutiere au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, însă conducătorul acestuia nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, către localitatea Dragomireşti Deal, din judeţul Ilfov. După urmărirea autoturismului în cauză, pe o distanţă de 15 kilometri, acesta nu a putut fi oprit în trafic, din cauza modului haotic în care ar fi condus, poliţiştii pierzând contactul vizual cu acesta”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Giurgiu. 
 
 
În urma verificărilor făcute în baza de date, poliţiştii l-au identificat pe şoferul fugar ca fiind un tânăr în vârstă de 29 de ani din comuna Ogrezeni.
 
Ulterior, el s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Bolintin Vale, unde a fost testat cu aparatele din dotare privind consumul de băuturi alcoolice şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative.
 
Bărbatul a mai fost condamnat penal pentru mai multe infracţiuni la regimul rutier.
 
În aceste condiţii, miercuri bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar joi instanţa de judecată a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.