MENIU

Un șofer a făcut prăpăd în Târgu Jiu! Bărbatul a intrat cu mașina într-un magazin din oraș, după ce s-a urcat băut la volan - VIDEO

Un șofer a făcut prăpăd în Târgu Jiu! Bărbatul a intrat cu mașina într-un magazin din oraș, după ce s-a urcat băut la volan / Captură video

Un șofer a făcut prăpăd în Târgu Jiu. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a distrus un magazin din centrul orașului, după ce s-a urcat băutt la volanul mașinii sale de teren. Din fericire, în urma impactului nu au fost victime. 

Acestea sunt urmările dezastrului produs de șoferul din Târgu Jiu.

Accidentul a avut loc în zona centrală a municipiului, aproape de biserică. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit violent cu mașina de teren de intrarea magazinului de accesorii pentru telefoane. Imediat după impact, mașina, care este dotată cu sistem eCall, a apelat automat 112. Așa a aflat poliția despre acest eveniment. La sosirea echipajelor, și motivul accidentului a devenit clar.

@noname2lire #targujiu #accident ♬ original sound - Haida

"Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,94 mg/litru alcool pur în aerul expirat", a declarat Ioana Nanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal șoferului, pentru conducere sub influența alcoolului.