MENIU

Un şmecher cu BMW n-a oprit la semnalele poliţiei. Agenţii au plecat în urmărire. S-a terminat rău

O patrula din cadrul Secției Rurale Marginea, judeţul Suceava, s-a răsturnat cu maşina de serviciu sâmbătă seară, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în urmărirea unui autoturism care nu a respectat semnalele de oprire pe raza comunei Horodnic de Sus. 

Din cercetări s-a stabilit că, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, un agent a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism BMW de culoare închisă.

Deoarece conducătorul auto nu a respectat semnalul de oprire, continuându-și deplasarea, ceilalți doi poliţişti, agent-şef adjunct Florin Șuhane, de 31 ani, din Rădăuți, și agent principal Violeta Covaliu, de 27 ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, cu reședința în comuna Marginea, au plecat în urmărirea acestuia cu autospeciala Dacia Logan, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, conform monitorulsv.ro.

După circa 2 km, autoturismul urmărit a virat dreapta pe drumul neclasificat Tecioara (drum parțial betonat), echipajul de poliție urmându-l în încercarea de a-l opri.
Ajungând într-o porțiune nemodernizată, la trecerea de pe carosabil din beton pe carosabil cu pietriș, autospeciala poliției a intrat în derapaj, a pătruns în șanțul din stânga și s-a răsturnat pe cupolă.

În urma impactului, au rezultat avarii la autospecială, vătămarea corporală ușoară a poliţistului aflat la volan, Florin Șuhane, care a fost ulterior diagnosticat cu excoriație frontală și piramidă nazală, și rănirea agetului principal Violeta Covaliu, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind diagnosticată cu fractură piramidă nazală, urmând a fi efectuate şi alte investigații medicale.

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării vehiculului urmărit şi a şoferului acestuia.

Mai multe articole despre:
Poliţia BMW