MENIU

Un senator a decedat după ce a căzut cu mașina de tuns iarba în piscină

Un senator a decedat după ce a căzut cu mașina de tuns iarba în piscină. Foto/Profimedia

Pe 15 septembrie, senatorul își tăia gazonul din curte când mașina sa de tuns iarba cu roți atașabile a căzut într-o piscină goală. Deși echipa de medici a reușit să-i salveze viața pe moment, evoluția ulterioară din spital nu a fost pozitivă.

Un politician din Statele Unite a murit la câteva săptămâni după ce a plonjat cu mașina de tuns iarba într-o piscină goală. Johnnie Turner, senator din Kentucky, avea 76 de ani, potrivit Sky News.

Pe 15 septembrie, senatorul își tăia gazonul din curte când mașina sa de tuns iarba cu roți atașabile a căzut într-o piscină goală. După accident, un grup care reprezintă senatorii republicani de stat din Kentucky a declarat că acesta se afla în „stare critică, dar stabilă” după accident. Presa locală a declarat că acesta a căzut în partea adâncă a piscinei.

O publicație americană a declarat că Turner începuse să își revină și chiar a avut prima sa ședință de terapie fizică în săptămânile de după incident. Cu toate acestea, în ciuda unei „lupte grele” cu rănile sale, el a murit săptămâna aceasta.

La scurt timp înainte de alegeri, numele lui Turner va apărea în continuare pe buletinul de vot, însă singurul său contracandidat a renunțat anterior, lăsând candidaților înscriși până vineri să depună dosarele pentru acest post. În caz contrar, vor fi necesare alegeri speciale.

Într-o declarație, președintele statului Kentucky, Robert Stivers, a spus: „Cu inimile grele împărtășim vestea decesului senatorului Johnnie Turner marți seara, după o luptă grea cu rănile suferite în accidentul său recent.”

Mai multe articole despre:
senator mort masina tuns piscina