MENIU

Un român plecat la muncă în Italia a ucis un om, la comandă, pentru 500 de euro. Motivul, inuman

Veste cutremurătoare despre un român plecat să muncească în Italia. Un vasluian stabilit în Calabria a fost convins de un italian sã-i omoare acestuia cumnatul. Pentru “serviciul” fãcut, asasinul a fost plãtit cu 500 de euro, scrie vremeanouă.ro

Cristian Dulan, un tânãr originar din municipiul Vaslui, stabilit în ultimii ani în Calabria, Italia, a fost convins de un italian sã-i omoare acestuia cumnatul. Prins de oamenii legii, tânãrul a recunoscut, fãrã nicio remuscare, cã l-a împuscat pe Carmine Avato, un zidar de 52 de ani, la San Cosmo Albanese, provincia Cosenza, în noaptea de 14 noiembrie. Vasluianul a declarat autoritãtilor cã a comis crima la comanda cumnatului lui Avato, care l-a plãtit cu 500 de euro. Victima lucra ca muncitor la o firmã de constructii, era cãsãtorit si avea trei copii.

L-a ucis ca sã nu se mai prezinte la procesul de divort

Viata de familie a lui Avato suferea serios în ultimii ani. Românul a declarat la interogatoriu cã în momentul când a plãnuit crima, cumnatul victimei ar fi pus o singurã conditie: Avato Carmine sã fie exterminat înainte de 17 noiembrie, pentru cã pe acea datã, victima ar fi avut primul termen al procesului de divort. Carmine Avato a fost ucis, în stil mafiot, cu un pistol de calibrul 7,65, în fata casei în care locuia, dupã ce abia coborâse din masinã. Imediat ce si-a desãvârsit “opera”, vasluianul s-a fãcut nevãzut. Cei care au dat alarma au fost vecinii, speriati de focurile de armã, mai scrie sursa citată.