MENIU

Un pastor susține că A PREZIS atacurile teroriste din Paris. IATĂ DOVADA!

Profeție despre atacul de la Charlie Hebdo sau impostură?

Un pastor controversat din Nigeria susține că a prezis încă din aprilie 2014 atacurile teroriste care au avut loc săptămâna trecută la Paris, în urma cărora au murit 17 persoane, dintre care 10 jurnaliști de la Charlie Hebdo.

După atentatele teroriste care au șocat Franța săptămâna trecută, pastorul T.B. Joshua, un personaj controversat din Nigeria, a publicat pe YouTube un clip în care susține că ar fi prezis evenimentele tragice care au vizat redacția Charlie Hebdo.

Profeția lui T.B. Joshua este susținută printr-o înregistrare în care pastorul vorbește despre iminența unor atacuri într-o țară de limbă franceză. Pastorul susține că înregistrarea a fost făcută în aprilie 2014.

"Într-o țară de limbă franceză, poate fi chiar Franța, văd un atac," spune clericul de culoare în fața enoriașilor săi nigerieni. Clipul video ar fi datat duminică 20 aprilie 2014.

"Va fi un atac acolo. Ar trebui să fie atenți la zilele de miercuri și joi", mai spune pastorul.

Pentru a-și întări predicția, pastorul de culoare aduce un fragment suplimentar, dintr-un speach care ar fost făcut cu o săptmână mai târziu, pe 27 aprilie:

"Locația de care am vorbit săptămâna trecută este Paris. Acești oameni se află încă în oraș", ar mai fi spus clericul.

Joshua nu se află la prima predicție de acest tip sau la pretenția de a face profeții. Recent, pastorul și-a atribuit și meritul de a fi prevăzut prăbușirea avionului AirAsia în Indonezia.